Samsonite

Roader Laptop Backpack M Radiant Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 33 cm
Diepte 23 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal RPET
Merk Samsonite
Merk kleurnaam Radiant Yellow
Merk product code 143265
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting
Serie Roader
Type sluiting Ritssluiting
Volume 24 l

Op zoek naar een trendy en functionele rugzak? Dan is de Roader Laptop Backpack M van Samsonite perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en heeft een volume van 24 liter, waardoor je al je benodigdheden gemakkelijk kunt meenemen.

De Roader Laptop Backpack M is gemaakt van duurzaam RPET-materiaal, wat betekent dat het gerecycled is en bijdraagt aan een duurzamere wereld. Met een breedte van 33 cm, een diepte van 23 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen.

Deze rugzak is speciaal ontworpen voor volwassenen en heeft een laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Je kunt je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat.

De Roader Laptop Backpack M heeft een opvallende kleur genaamd "Radiant Yellow" en is voorzien van een ritssluiting. Het merk Samsonite staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze rugzak lang meegaat.

Naast het ruime hoofdvak heeft deze rugzak ook een handig buitenvak met ritssluiting, waarin je kleine items zoals je telefoon, sleutels of portemonnee kunt opbergen. Zo heb je alles binnen handbereik en hoef je niet lang te zoeken.

De Roader Laptop Backpack M uit de Roader-serie is de ideale metgezel voor werk, school of dagelijks gebruik. Met zijn stijlvolle design en praktische functies is deze rugzak een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy en betrouwbare manier om hun spullen te vervoeren.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies