Ucon Acrobatics

Hajo Lotus Laptop Backpack 15.4 Inch black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 45 cm
Laptop vak 15.4 inch
Materiaal Kunstleer
Merk Ucon Acrobatics
Merk kleurnaam black
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Serie Lotus
Type sluiting Geen sluiting
Volume 20 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak voor volwassenen? Dan is de Hajo Lotus Laptop Backpack 15.4 Inch van Ucon Acrobatics de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 30 cm breed, 12 cm diep en 45 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden.

Deze rugzak is speciaal ontworpen om je laptop veilig en beschermd te houden. Het laptopvak is geschikt voor laptops tot 15.4 inch, zodat je je laptop gemakkelijk kunt meenemen zonder je zorgen te maken over beschadigingen. Het kunstleren materiaal geeft de rugzak een luxe uitstraling, terwijl de zwarte kleur ervoor zorgt dat hij bij elke outfit past.

Met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting en een open binnenvak, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of je nu naar je werk, school of een weekendje weg gaat, deze rugzak biedt voldoende ruimte voor al je essentials. Met een volume van 20 liter kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen.

De Hajo Lotus Laptop Backpack 15.4 Inch maakt deel uit van de Lotus serie van Ucon Acrobatics. Met zijn minimalistische design en functionele eigenschappen is deze rugzak een must-have voor elke fashion-forward volwassene. De rugzak heeft geen sluiting, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen.

Kortom, als je op zoek bent naar een trendy en praktische rugzak, dan is de Hajo Lotus Laptop Backpack 15.4 Inch de perfecte keuze voor jou. Bestel hem nu en ervaar zelf het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies