Filters

6 producten

6 producten

Ucon Acrobatics is in 2001 opgericht in Berlijn met als doel het ontwikkelen van een lifestyle merk. Creativiteit, kwaliteit, innovatie en ethiek staan centraal bij het ontwerpen van de tassen, die overal mee naar toe te nemen zijn. De kracht van Ucon ligt bij het unisekse, minimalistische en stijlvolle design. Naast een team van designers werkt het merk vaak samen met jonge creatieve kunstenaars.

Ook binnen het bedrijf is eenvoudigheid een begrip. Eenvoudigheid wordt gezien als sleutel tot duurzaamheid en het bewust consumeren. Ucon wil haar klanten aanmoedigen om zich te richten op duurzame kwaliteit en het investeren in tassen met een lange levensduur.


Ucon Acrobatics assortiment

Ucon Acrobatics tassen worden beschreven als eenvoudig en bruikbaar. De materialen waarmee gewerkt wordt hebben een duurzame kwaliteit. In ons assortiment vind je rugzakken en heuptassen uit verschillende collecties.

De rugzakken zijn ideaal voor wanneer je een dag op stap gaat en graag al je benodigdheden bij de hand hebt. Maar ook voor naar werk of school zijn het fijne tassen om je laptop of schoolboeken in te kunnen vervoeren. De heuptassen zijn ook erg fijn wanneer je net wat minder spulletjes bij je hebt. Er is genoeg plek voor een portemonneetje, smartphone, sleutels en nog wat kleine spullen. De heuptas is op diverse manieren te dragen en erg makkelijk als je je handen vrij wilt hebben.


Original Series

De Original serie is gemaakt van een gerecyclede bron. Het canvas is geschikt voor alledaagse avonturen. Het materiaal is afgewerkt met een milieuvriendelijke vuil- en waterafstotende coating. Heb je een druk leven? Dan is dit de ideale tas waar jij al je spullen makkelijk met je mee kunt dragen.


Lotus Series

De Lotus serie is geïnspireerd op de zuiverheid van de natuur. De tassen uit deze serie zijn uitgevoerd in ftalaatvrije PVC. De binnenkant van de tassen is van zacht fleece materiaal, om je waardevolle spullen te beschermen tegen krassen.


Stealth Series

De Stealth serie is een strakke zwart-witte collectie zonder toeters en bellen. De tassen uit deze serie zijn uitgevoerd in milieuvriendelijke PET met een waterproof coating. De tas heeft een roltop waardoor deze gemakkelijk is te openen. Met de Stealth van Ucon Acrobatics weet je zeker dat al je spullen goed beschermd zijn doordat de sluiting vast wordt gezet met klittenband. Een toffe tas met een minimalistische uitstraling.


Seal Series

De Seal serie bestaat uit tassen die perfect zijn voor natuurliefhebbers. De tassen uit deze serie zijn volledig waterproof, multifunctioneel en duurzaam.


Bestel je Ucon Acrobatics online

Jouw perfecte Ucon Acrobatics tas gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk van je tas of accessoire kan gaan genieten. Liever het product eerst in het echt zien voordat je het koopt? Neem eens een kijkje in een van onze winkels!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies