CabinZero

Classic Cabin Backpack 28 L 15 Inch aruba blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 20 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 39 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam aruba blue
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 28 l

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische rugzak? Dan is de Classic Cabin Backpack 28 L 15 Inch van CabinZero perfect voor jou! Deze rugzak behoort tot de categorie Rugzakken en is speciaal ontworpen voor volwassenen.

Met afmetingen van 30 cm breed, 20 cm diep en 39 cm hoog biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, zodat je altijd je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

De Classic Cabin Backpack is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het merk CabinZero staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en deze rugzak is daar geen uitzondering op.

Met de ritssluiting kun je de rugzak gemakkelijk openen en sluiten, zodat je snel toegang hebt tot je spullen. Daarnaast biedt de rugzak verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en binnen handbereik houden.

Met een volume van 28 liter is deze rugzak ideaal voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk, school of reizen is. De opvallende kleur "aruba blue" geeft de rugzak een trendy uitstraling, waardoor je zeker de show zult stelen.

Kortom, de Classic Cabin Backpack 28 L 15 Inch van CabinZero is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een modieuze en functionele rugzak. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies