CabinZero

Classic Cabin Backpack 36 L 15.6 Inch aruba blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 44 cm
Laptop vak 15.6 inch
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam aruba blue
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 36 l

Ben je op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak die perfect is voor volwassenen? Dan is de Classic Cabin Backpack 36 L 15.6 Inch van CabinZero precies wat je nodig hebt. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 44 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit bent of op reis gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

De Classic Cabin Backpack is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn. Daarnaast heeft deze rugzak een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 15.6 inch. Zo kun je je laptop altijd veilig en beschermd meenemen.

Met verschillende opbergopties, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting, kun je al je spullen georganiseerd houden. Of het nu gaat om je telefoon, portemonnee, sleutels of andere persoonlijke items, je kunt ze gemakkelijk terugvinden in deze handige vakken.

De Classic Cabin Backpack is verkrijgbaar in de kleur "aruba blue" van het merk CabinZero. Deze kleur geeft de rugzak een trendy en opvallende uitstraling. Of je nu een casual outfit draagt of iets meer formeels, deze rugzak past perfect bij elke stijl.

Met een volume van 36 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden. Of je nu naar je werk gaat, een weekendje weg bent of op reis gaat, je kunt alles meenemen wat je nodig hebt zonder concessies te doen aan stijl en comfort.

Kortom, de Classic Cabin Backpack 36 L 15.6 Inch is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle tas. Bestel hem vandaag nog en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze geweldige rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies