CabinZero

Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch Urban Camo

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam Urban Camo
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 44 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch van CabinZero de perfecte keuze voor jou. Met een breedte van 36 cm, een diepte van 19 cm en een hoogte van 51 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je spullen. Of je nu naar je werk gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het laptopvak is speciaal ontworpen om laptops tot 17 inch veilig op te bergen, zodat je altijd je elektronische apparaten bij de hand hebt. Daarnaast biedt deze rugzak verschillende opbergmogelijkheden, waaronder een buitenvak met ritssluiting, een open binnenvak en twee binnenvakken met ritssluiting. Zo kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk terugvinden.

De Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch is afkomstig van het bekende merk CabinZero, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De rugzak heeft een unieke merkkleurnaam genaamd "Urban Camo", waardoor hij er trendy en modern uitziet. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen zijn en beschermd worden tegen diefstal.

Met een volume van 44 liter biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu kleding, boeken, elektronica of andere persoonlijke spullen wilt meenemen, deze rugzak kan het allemaal aan. Bovendien is hij comfortabel om te dragen, dankzij de verstelbare schouderbanden en het gewatteerde rugpaneel.

Kortom, de Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch is de ideale rugzak voor iedereen die op zoek is naar een ruime, duurzame en stijlvolle tas. Bestel hem vandaag nog en geniet van het gemak en de functionaliteit die deze rugzak te bieden heeft!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies