CabinZero

Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch lavender love

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 36 cm
Diepte 19 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 51 cm
Laptop vak 17 inch
Materiaal Polyester
Merk CabinZero
Merk kleurnaam lavender love
Opberg opties 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak, 2 binnenvakken met ritssluiting
Type sluiting Ritssluiting
Volume 44 l

Op zoek naar een ruime en stijlvolle rugzak? Dan is de Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch van CabinZero de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 36 cm breed, 19 cm diep en 51 cm hoog, biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Of je nu naar school gaat, een dagje uit plant of op reis gaat, deze rugzak is geschikt voor volwassenen van alle leeftijden.

De Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch is gemaakt van duurzaam polyester materiaal, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en langdurige slijtage. Het merk CabinZero staat bekend om zijn kwaliteit en deze rugzak is daar geen uitzondering op. Met zijn trendy kleur "lavender love" is deze rugzak niet alleen functioneel, maar ook een fashion statement.

Wat deze rugzak echt onderscheidt, is de opbergmogelijkheden. Met 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak en 2 binnenvakken met ritssluiting, kun je al je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Of je nu je laptop, boeken, kleding of andere persoonlijke items wilt meenemen, deze rugzak biedt voldoende ruimte en opbergopties.

De Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch heeft ook een speciaal laptopvak dat geschikt is voor laptops tot 17 inch. Je kunt je laptop veilig en beschermd meenemen, waar je ook naartoe gaat. Met de handige ritssluiting kun je je spullen veilig opbergen en gemakkelijk openen en sluiten.

Met een indrukwekkend volume van 44 liter is deze rugzak perfect voor reizigers die graag alles bij zich hebben. Of je nu een weekendje weg gaat, een lange reis plant of gewoon veel spullen mee wilt nemen, deze rugzak biedt voldoende ruimte zonder onhandig of zwaar te zijn.

Kortom, de Classic Cabin Backpack 44 L 17 Inch van CabinZero is de ideale rugzak voor volwassenen die op zoek zijn naar een ruime, duurzame en stijlvolle tas. Met zijn trendy kleur, handige opbergmogelijkheden en laptopvak, is deze rugzak perfect voor dagelijks gebruik, reizen en avonturen onderweg. Bestel nu en ervaar het gemak en de stijl van deze geweldige rugzak!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies