Fjallraven

Kanken Rain Cover Pink

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyamide
Merk Fjallraven
Merk kleurnaam Pink
Merk product code F23791
Serie Kanken

De Kanken Rain Cover is een must-have accessoire voor dames die hun geliefde Kanken-rugzak willen beschermen tegen regen en vocht. Deze regenhoes is gemaakt van gerecycled polyamide, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid. Het merk Fjallraven staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze regenhoes is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Pink voegt deze regenhoes ook nog een vleugje stijl toe aan je Kanken-rugzak. De merkproductcode F23791 zorgt ervoor dat je precies het juiste product krijgt dat bij je Kanken-rugzak past. Maak je geen zorgen over de regen en bescherm je Kanken-rugzak met deze praktische en trendy Kanken Rain Cover.

De Kanken Rain Cover is speciaal ontworpen voor de Kanken-serie, waardoor het perfect past bij je favoriete Kanken-rugzak. Of je nu een dagje gaat wandelen, naar school gaat of gewoon onderweg bent, deze regenhoes zorgt ervoor dat je spullen droog blijven, zelfs tijdens de meest regenachtige dagen. Het gerecyclede materiaal van gerecycled polyamide maakt deze regenhoes niet alleen waterdicht, maar ook milieuvriendelijk. Door te kiezen voor gerecyclede materialen draag je bij aan een duurzamere wereld.

Met de Kanken Rain Cover hoef je je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. De regenhoes is gemakkelijk aan te brengen en past perfect om je Kanken-rugzak. Het roze kleurenschema voegt een vleugje vrouwelijkheid en stijl toe aan je outfit, terwijl je tegelijkertijd je rugzak beschermt. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent of gewoon dagelijks je rugzak gebruikt, deze regenhoes is een essentieel accessoire dat niet mag ontbreken.

Voeg de Kanken Rain Cover toe aan je winkelmandje en geniet van de gemoedsrust die het biedt. Bescherm je Kanken-rugzak tegen regen, terwijl je er ook nog eens trendy uitziet. Met de duurzaamheid en kwaliteit waar Fjallraven om bekend staat, weet je zeker dat je een product van topkwaliteit krijgt. Bestel vandaag nog je Kanken Rain Cover en trotseer de regen in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies