Dakine

365 Pack Dlx 27L 15 inch Black II

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 47 cm
Laptop vak 15 inch
Materiaal Gerecycled polyester
Merk Dakine
Merk kleurnaam Black II
Opberg opties 1 binnenvak met ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 open binnenvak
Ruimte voor muntgeld True
Schouderband Verstelbaar
Type sluiting Ritssluiting
Volume 29 l

De 365 Pack Dlx 27L 15 inch is een rugzak van het merk Dakine, speciaal ontworpen voor volwassenen. Met een breedte van 30 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 47 cm biedt deze rugzak voldoende ruimte voor al je benodigdheden. Het laptopvak is geschikt voor een 15 inch laptop, waardoor je je elektronische apparaten veilig kunt meenemen.

Gemaakt van gerecycled polyester, draagt deze rugzak bij aan duurzaamheid en het behoud van het milieu. Het materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stevig en duurzaam, zodat je lang van deze rugzak kunt genieten.

De 365 Pack Dlx 27L 15 inch is uitgerust met verschillende opbergopties, waaronder een binnenvak met ritssluiting, een buitenvak met ritssluiting en een open binnenvak. Hierdoor kun je je spullen georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar houden. Daarnaast is er zelfs ruimte voor muntgeld, zodat je altijd wat kleingeld bij de hand hebt.

De schouderband van deze rugzak is verstelbaar, waardoor je de perfecte pasvorm kunt creëren voor optimaal draagcomfort. De ritssluiting zorgt ervoor dat al je spullen veilig opgeborgen blijven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ongewenst verlies.

Met een volume van 29 liter biedt de 365 Pack Dlx 27L 15 inch voldoende ruimte voor al je dagelijkse avonturen. Of je nu naar school, werk of een weekendje weg gaat, deze rugzak is de ideale metgezel.

Met zijn stijlvolle zwarte kleur, genaamd Black II, is deze rugzak niet alleen praktisch, maar ook modieus. Het merk Dakine staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, waardoor je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze rugzak.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies