Calvin Klein

Rubber Sole Chelsea - Lth Ck Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Calvin Klein
Merk kleurnaam Ck Black
Merk product code HW0HW01293
Type hak Platte hak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Rubber Sole Chelsea - Lth is een stijlvolle Chelsea boot voor dames. Deze boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is bekleed met zacht textiel, waardoor ze comfortabel aanvoelen tijdens het dragen.

De rubberen zool van deze Chelsea boots biedt uitstekende grip en duurzaamheid. Hierdoor zijn ze geschikt voor verschillende weersomstandigheden en kunnen ze lang meegaan. Het merk achter deze prachtige schoenen is Calvin Klein, een bekend en vertrouwd merk in de modewereld.

Deze specifieke kleur wordt "Ck Black" genoemd, wat perfect past bij de elegante uitstraling van de Chelsea boots. De productcode van dit model is HW0HW01293, waardoor je gemakkelijk kunt vinden welk paar schoenen je wilt bestellen.

De Rubber Sole Chelsea - Lth heeft een platte hak, wat zorgt voor een comfortabele en stabiele pasvorm. De elastische sluiting maakt het gemakkelijk om de schoenen aan en uit te trekken, zonder gedoe met veters of gespen.

De neus van deze Chelsea boots heeft een ronde vorm, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit maakt ze perfect voor zowel casual als meer formele gelegenheden.

Met de Rubber Sole Chelsea - Lth ben je verzekerd van stijl, comfort en kwaliteit. Deze boots zijn een must-have voor elke fashion-forward dame die op zoek is naar een veelzijdige en trendy schoen.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies