Timberland

Courma Kid Chelsea Glazed Ginger

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Glazed Ginger
Type sluiting Elastiek, Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Courma Kid Chelsea is de perfecte keuze voor kinderen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele Chelsea boots. Deze laarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarzen is gemaakt van gerecycled PET, waardoor ze niet alleen goed zijn voor de voeten van je kind, maar ook voor het milieu.

De zool van de Courma Kid Chelsea is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Hierdoor kunnen kinderen vrij bewegen en spelen zonder zich zorgen te maken over uitglijden. Het elastiek en de ritssluiting zorgen voor een gemakkelijke en comfortabele pasvorm, waardoor de laarzen snel aan en uit kunnen worden getrokken.

De Courma Kid Chelsea is ontworpen door het bekende merk Timberland, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van deze laarzen is Glazed Ginger, een warme en trendy kleur die perfect past bij elke outfit. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling, terwijl de moderne details zorgen voor een eigentijdse twist.

Met de Courma Kid Chelsea kunnen kinderen vol vertrouwen en stijl de wereld verkennen. Deze Chelsea boots bieden comfort, duurzaamheid en een trendy uitstraling, waardoor ze een must-have zijn voor elke jonge fashionista. Bestel vandaag nog en geef je kinderen de perfecte schoenen voor elke gelegenheid!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies