Timberland

Larchmont II Chelsea Brownie

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Brownie
Merk product code TB0A2GJR2481
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Larchmont II Chelsea enkellaarsjes van Timberland zijn perfect voor heren die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling. Het materiaal aan de binnenkant van de schoenen is gemaakt van gerecycled PET, waardoor deze schoenen niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu.

De zool van de Larchmont II Chelsea enkellaarsjes is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en stabiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon door de stad loopt, met deze schoenen loop je altijd comfortabel en zelfverzekerd. Het elastiek aan de zijkant zorgt voor een gemakkelijke en snelle sluiting, waardoor je de schoenen snel aan en uit kunt trekken.

De Larchmont II Chelsea enkellaarsjes hebben een ronde neus, wat zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze schoenen. De kleur van deze enkellaarsjes is Brownie, wat een warme en veelzijdige kleur is die goed te combineren is met verschillende outfits.

Met de Larchmont II Chelsea enkellaarsjes van Timberland ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Of je nu een casual look wilt creëren of juist iets meer gekleed wilt gaan, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl die deze schoenen te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies