Timberland

Lisbon Lane Chelsea Jet Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Gerecycled PET
Materiaal zool Rubber
Merk Timberland
Merk kleurnaam Jet Black
Merk product code TB0A25870151
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan je schoenencollectie? Dan zijn de Lisbon Lane Chelsea laarzen perfect voor jou! Deze prachtige Chelsea laarzen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een duurzame en luxe uitstraling.

Wat deze laarzen echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled PET voor de voering aan de binnenkant. Hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van een zacht en comfortabel gevoel bij elke stap die je zet.

De rubberen zool van de Lisbon Lane Chelsea laarzen biedt uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, zelfs op gladde ondergronden. Het elastische sluitingssysteem zorgt ervoor dat je de laarzen gemakkelijk aan en uit kunt trekken, zonder gedoe met veters.

Deze laarzen hebben een klassieke ronde neus, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben die perfect past bij elke outfit. Het merk Timberland staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze laarzen zijn daar geen uitzondering op. Met de kleurnaam "Jet Black" en de productcode TB0A25870151, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek en hoogwaardig product ontvangt.

Voeg een vleugje elegantie en comfort toe aan je garderobe met de Lisbon Lane Chelsea laarzen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies