Crocs

Classic Realtree Khaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Khaki
Merk product code 12132
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Classic Realtree is een stijlvolle toevoeging aan onze collectie Clogs voor volwassenen. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is deze schoen een must-have voor liefhebbers van comfort en stijl.

Gemaakt van duurzaam Croslite materiaal, biedt de Classic Realtree een ongeëvenaard niveau van comfort en ondersteuning. Het Croslite materiaal is niet alleen lichtgewicht, maar ook schokabsorberend, waardoor elke stap moeiteloos aanvoelt.

De binnenkant van de schoen is ook vervaardigd van Croslite materiaal, wat zorgt voor een zachte en comfortabele pasvorm. Of je nu de hele dag op je voeten staat of gewoon ontspannen wilt rondlopen, de Classic Realtree biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort.

De Croslite zool van de Classic Realtree zorgt voor een goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen op verschillende ondergronden. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje uit gaat, deze schoen biedt de juiste ondersteuning voor elke activiteit.

De Classic Realtree is een product van het bekende merk Crocs, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met zijn khaki kleurnaam en unieke productcode (12132) is deze schoen een echte blikvanger.

De Classic Realtree behoort tot de Classic serie van Crocs, wat betekent dat het tijdloze ontwerp en de hoogwaardige materialen ervoor zorgen dat deze schoen jarenlang meegaat. Met zijn ronde neus en geen sluiting is deze schoen niet alleen comfortabel, maar ook gemakkelijk aan en uit te trekken.

Voeg een vleugje stijl toe aan je garderobe met de Classic Realtree Clogs van Crocs. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de kwaliteit waar Crocs bekend om staat!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies