Clarks Originals

Desert Coal Hi Nubuck Oakmoss

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuckleer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Oakmoss
Merk product code 261690074
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Desert Coal Hi Nubuck is een stijlvolle veterboot voor dames. Gemaakt van hoogwaardig nubuckleer, biedt deze schoen zowel comfort als duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met leer, wat zorgt voor een ademend en aangenaam draagcomfort. De crepe zool biedt uitstekende grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt wandelen op verschillende ondergronden.

De Desert Coal Hi Nubuck is een product van het gerenommeerde merk Clarks Originals. Met hun jarenlange expertise in schoenenontwerp en vakmanschap, staat Clarks bekend om hun kwaliteit en stijl. De kleurnaam van deze schoen is Oakmoss, wat een tijdloze en veelzijdige tint is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met een productcode van 261690074 is de Desert Coal Hi Nubuck gemakkelijk te identificeren en te bestellen. De vetersluiting zorgt voor een verstelbare pasvorm, waardoor je de schoen kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. De ronde neus geeft de schoen een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen.

Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige schoen voor dagelijks gebruik of een trendy toevoeging aan je schoenencollectie, de Desert Coal Hi Nubuck is een uitstekende keuze. Met zijn combinatie van stijl, comfort en kwaliteit zal deze veterboot zeker een favoriet worden in jouw garderobe.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies