Clarks Originals

Wallabee Cup Women Black Nubuck

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Nubuck
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool Crepe
Merk Clarks Originals
Merk kleurnaam Black Nubuck
Merk product code 26158156
Type hak Plateau
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Wallabee Cup Women is een must-have voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze desert boots zijn gemaakt van hoogwaardig nubuck leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoen is gevoerd met zacht sheepskin materiaal, waardoor je voeten de hele dag door warm en comfortabel blijven.

De zool van de Wallabee Cup Women is gemaakt van crepe, een duurzaam materiaal dat zorgt voor optimale grip en flexibiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of gewoon een dagje op kantoor doorbrengt, deze schoenen bieden de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit.

Clarks Originals, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap, heeft deze desert boots ontworpen. De kleur van de schoenen is Black Nubuck, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de productcode 26158156 weet je zeker dat je de authentieke Wallabee Cup Women in handen hebt.

De Wallabee Cup Women heeft een plateauhak, wat zorgt voor een trendy en vrouwelijk accent. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de Wallabee Cup Women ben je klaar om elke dag in stijl door te brengen. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze desert boots zijn de perfecte aanvulling op jouw schoenencollectie. Bestel vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van de Wallabee Cup Women!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies