BRONX

New Melanie Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Black
Merk product code 34230-A
Serie New Melanie
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De New Melanie enkellaarsjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gemaakt van leer, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt lopen.

De New Melanie enkellaarsjes zijn van het bekende merk Bronx, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. Deze specifieke kleur is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De productcode van deze laarsjes is 34230-A, waardoor je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

De enkellaarsjes uit de New Melanie serie hebben een blokhak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laarsjes aan en uit te trekken. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt.

Met de New Melanie enkellaarsjes ben je klaar om elke outfit compleet te maken. Of je nu een casual look wilt creëren met jeans en een oversized trui, of een chique avondoutfit wilt samenstellen met een jurk, deze enkellaarsjes voegen direct een vleugje stijl toe aan elke outfit. Bestel vandaag nog jouw paar enkellaarsjes en ervaar het comfort en de elegantie van de New Melanie serie!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies