BRONX

Next-Americana Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Gold
Merk product code 34251-M
Serie Next-Americana
Type hak Blokhak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Puntige neus

De Next-Americana Cowboylaarzen voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en comfortabel. De binnenkant van de laarzen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een aangename pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. Deze laarzen zijn van het bekende merk Bronx en hebben een prachtige gouden kleur, die zeker de aandacht zal trekken. Met de productcode 34251-M behoren ze tot de Next-Americana serie, die bekend staat om zijn moderne en trendy ontwerpen.

De Next-Americana Cowboylaarzen hebben een blokhak, wat zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm. De puntige neus geeft deze laarzen een elegante uitstraling, waardoor ze perfect zijn voor zowel casual als meer formele gelegenheden. Het ontbreken van een sluiting maakt het gemakkelijk om in en uit de laarzen te stappen, waardoor ze ideaal zijn voor drukke dagen waarop je snel de deur uit moet.

Met de Next-Americana Cowboylaarzen van Bronx maak je een fashion statement. Deze laarzen combineren stijl en comfort op een unieke manier, waardoor ze een must-have zijn voor elke modebewuste vrouw. Of je ze nu draagt met een jeans en een casual top of met een jurk voor een avondje uit, deze laarzen zullen je outfit compleet maken en je zelfvertrouwen een boost geven. Kies voor de Next-Americana Cowboylaarzen en laat je persoonlijkheid stralen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies