DWRS

Harbin Black Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk DWRS
Merk kleurnaam Black Cognac
Merk product code B9930-01
Type hak Chunky
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

De Harbin veterboots van DWRS zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar een stoere en stijlvolle schoen. Deze veterboots zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van leer zorgt niet alleen voor een luxe uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en comfort. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je met gemak de hele dag kunt rondlopen.

Met de Harbin veterboots ben je verzekerd van een trendy uitstraling. Het merk DWRS staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze schoenen. De kleur van de veterboots is Black Cognac, een tijdloze en veelzijdige kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze schoenen is B9930-01, waardoor je precies kunt vinden welke schoen je hebt.

De Harbin veterboots hebben een chunky hak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het lopen. De vetersluiting zorgt ervoor dat je de schoenen perfect kunt aanpassen aan jouw voeten, zodat ze altijd goed zitten. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Met de Harbin veterboots van DWRS ben je klaar voor elke gelegenheid. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon een casual outfit wilt completeren, deze schoenen zijn de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Harbin veterboots!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies