Gabor

Gabor Comfort Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Microvezels
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 96.680.41
Serie Gabor Comfort
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Puntige neus

De Gabor Comfort enkellaarsjes zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met zachte microvezels, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen en je voeten warm houden tijdens koude dagen.

De zool van deze enkellaarsjes is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Hierdoor kun je moeiteloos de hele dag op deze schoenen lopen, zonder last te krijgen van vermoeide voeten. De blokhak geeft de schoenen een trendy uitstraling en zorgt voor extra stabiliteit.

Met de ritssluiting aan de zijkant kun je de enkellaarsjes gemakkelijk aan- en uittrekken. Geen gedoe meer met veters strikken! De puntige neus geeft de schoenen een elegante en vrouwelijke look, waardoor ze perfect passen bij zowel casual als formele outfits.

De Gabor Comfort enkellaarsjes behoren tot de Gabor Comfort serie, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en ultiem draagcomfort. Het merk Gabor staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail. Deze enkellaarsjes in de kleur bruin zijn een tijdloze toevoeging aan je schoenencollectie.

Met de productcode 96.680.41 kun je deze enkellaarsjes eenvoudig terugvinden in onze webshop. Wacht niet langer en bestel deze prachtige Gabor Comfort enkellaarsjes vandaag nog!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies