Steve Madden

Climate Bootie Bone

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Steve Madden
Merk kleurnaam Bone
Merk product code SM19000002
Type hak Blokhak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Ronde neus

De Climate Bootie van Steve Madden is een must-have voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele enkellaarsjes. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal, wat zorgt voor een duurzame en trendy uitstraling.

De binnenkant van de Climate Bootie is gemaakt van gerecycled polyester, waardoor deze laarsjes niet alleen goed zijn voor jouw stijl, maar ook voor het milieu. De zachte voering zorgt voor extra comfort, zodat je de hele dag kunt genieten van deze trendy enkellaarsjes.

De rubberen zool van de Climate Bootie biedt optimale grip en stabiliteit, waardoor je zelfverzekerd en moeiteloos kunt rondlopen. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze.

De Climate Bootie is ontworpen door het bekende merk Steve Madden, dat bekend staat om zijn trendy en modieuze schoenen. Met de kleurnaam "Bone" voegt deze enkellaars een subtiele en elegante touch toe aan elke outfit.

De blokhak van de Climate Bootie zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm, terwijl de elastische sluiting ervoor zorgt dat de laarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft deze enkellaarsjes een klassieke en tijdloze uitstraling.

Met de Climate Bootie van Steve Madden ben je klaar om de wereld te veroveren in stijl. Bestel vandaag nog jouw paar enkellaarsjes en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies