UGG

Classic Weather Short Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool EVA
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1019646T
Serie Classic
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Classic Weather Short van UGG de perfecte keuze voor jou. Deze enkellaarsjes voor dames zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en duurzaamheid. De binnenkant is gevoerd met zacht sheepskin materiaal, waardoor je voeten heerlijk warm en comfortabel blijven, zelfs op koudere dagen. De EVA-zool biedt een goede grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt rondlopen. Met het merk UGG ben je verzekerd van kwaliteit en de kleur Chestnut voegt een vleugje elegantie toe aan elke outfit. De Classic Weather Short enkellaarsjes hebben geen sluiting en een ronde neus, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn en een klassieke uitstraling hebben.

De Classic Weather Short enkellaarsjes behoren tot de categorie "Enkellaarsjes". Deze tijdloze schoenen zijn een must-have voor elke fashionista. Ze kunnen moeiteloos worden gecombineerd met verschillende outfits, van casual tot chic. Of je nu een dagje gaat shoppen, een avondje uit gaat of gewoon een comfortabele schoen zoekt voor dagelijks gebruik, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze.

Met de Classic Weather Short enkellaarsjes van UGG haal je een stukje tijdloze elegantie in huis. De suède buitenkant en het sheepskin materiaal aan de binnenkant zorgen voor een luxueuze uitstraling en ultiem comfort. De EVA-zool biedt grip en demping, waardoor je moeiteloos kunt rondlopen. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en de kleur Chestnut voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. Met deze enkellaarsjes zonder sluiting en met een ronde neus ben je altijd klaar om in stijl de deur uit te gaan.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies