UGG

Jesse Bow II Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Baby
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Sheepskin
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1018452I
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

De Jesse Bow II is een schattig paar enkellaarsjes voor baby's, perfect voor de kleintjes die er stijlvol uit willen zien. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze zacht en comfortabel zijn voor de tere babyvoetjes.

De binnenkant van de Jesse Bow II enkellaarsjes is gevoerd met sheepskin, wat zorgt voor extra warmte en comfort. De sheepskin voering houdt de voetjes van je kleintje lekker knus, zelfs op koude dagen.

Deze enkellaarsjes hebben een rubberen zool, die zorgt voor een goede grip en stabiliteit tijdens het lopen. Zo kan je baby veilig en vol vertrouwen de wereld ontdekken.

De Jesse Bow II enkellaarsjes zijn van het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl. De kleur van deze enkellaarsjes is Chestnut, een prachtige warme kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Met de handige klittenbandsluiting zijn deze enkellaarsjes eenvoudig aan en uit te trekken. Geen gedoe met veters of gespen, gewoon snel en gemakkelijk klaar om te gaan.

De Jesse Bow II enkellaarsjes hebben een ronde neus, wat zorgt voor een speelse en schattige uitstraling. Deze enkellaarsjes zijn perfect voor elke gelegenheid, of het nu een dagje uit is of een speciale gelegenheid.

Laat je kleintje stralen met de Jesse Bow II enkellaarsjes van UGG. Bestel ze vandaag nog en geef je baby de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies