VIA VAI

Noelle Rock Sierra Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 60043-02-308
Type hak Diabolo hak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Puntige neus

Ben je op zoek naar een paar trendy enkellaarsjes voor dames? Dan is de Noelle Rock Sierra van Via Vai precies wat je nodig hebt! Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, waardoor ze een luxe uitstraling hebben. De binnenkant is volledig gevoerd met leer, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De Noelle Rock Sierra heeft een diabolo hak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke look. Met de ritssluiting aan de zijkant kun je de laarsjes gemakkelijk aan- en uittrekken. De puntige neus geeft deze enkellaarsjes een moderne en stijlvolle uitstraling.

De Noelle Rock Sierra enkellaarsjes zijn van het merk Via Vai, een bekend en geliefd merk in de modewereld. De kleur van deze laarsjes is cognac, wat perfect past bij verschillende outfits en stijlen. De merkproductcode van de Noelle Rock Sierra is 60043-02-308, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden. Met deze enkellaarsjes maak je een fashion statement en ben je helemaal on-trend. Of je ze nu combineert met een jeans, rok of jurk, je zult er altijd stijlvol uitzien.

Wacht niet langer en voeg de Noelle Rock Sierra enkellaarsjes toe aan je collectie! Met hun trendy design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zijn ze een must-have voor elke fashionista. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies