VIA VAI

Sierra Blue Lounge Nero

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Nero
Merk product code 59117-01
Type hak Plateau
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

De Sierra Blue Lounge enkellaarsjes van Via Vai zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze enkellaarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is bekleed met zacht textiel, waardoor ze heerlijk comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos de hele dag kunt rondlopen.

Met de Sierra Blue Lounge enkellaarsjes ben je verzekerd van een trendy look. Het merk Via Vai staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze laarsjes zijn daar geen uitzondering op. De kleur van de laarsjes is Nero, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. De ronde neus en de ritssluiting zorgen voor een moderne uitstraling, terwijl de plateauhak zorgt voor extra comfort en een trendy touch.

Of je nu een dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, de Sierra Blue Lounge enkellaarsjes zijn de perfecte keuze. Combineer ze met een skinny jeans en een oversized trui voor een casual look, of draag ze onder een jurkje voor een elegante uitstraling. Met deze enkellaarsjes ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.

Bestel nu de Sierra Blue Lounge enkellaarsjes van Via Vai en voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie. Met hun comfortabele pasvorm en trendy design zijn deze laarsjes een must-have voor elke modebewuste vrouw.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies