Warmbat

Moonbi Women Suede Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code MBI326026
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle enkellaarsjes? Dan zijn de Moonbi Women Suede enkellaarsjes van Warmbat perfect voor jou! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig suède. De binnenkant is gevoerd met zacht merinowol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De Moonbi Women Suede enkellaarsjes hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Het merk Warmbat staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze enkellaarsjes zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze laarsjes is cognac, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is.

Met de vetersluiting kun je de enkellaarsjes gemakkelijk aanpassen aan jouw perfecte pasvorm. De ronde neus geeft de laarsjes een klassieke uitstraling die bij elke outfit past. Of je nu naar kantoor gaat, een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, met de Moonbi Women Suede enkellaarsjes ben je altijd trendy en comfortabel gekleed.

Deze enkellaarsjes hebben de productcode MBI326026 van het merk Warmbat. Ze zijn niet alleen modieus, maar ook van hoge kwaliteit en zullen je jarenlang plezier bieden. Bestel vandaag nog jouw paar Moonbi Women Suede enkellaarsjes en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze stijl die ze bieden!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies