BRONX

Ankle Boot New Kole camel

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam camel
Merk product code 34198-A
Serie New-Kole
Type hak Western hak
Type sluiting Elastiek
Vorm neus Puntige neus

De Ankle Boot New Kole is een trendy en stijlvolle enkellaars voor dames. Met zijn puntige neus en western hak geeft deze laars een stoere en vrouwelijke uitstraling. Het materiaal van zowel de buitenkant als de binnenkant is hoogwaardig leer, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en duurzaamheid. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen.

Dit model is afkomstig van het bekende merk Bronx, dat bekend staat om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze enkellaars is camel, wat perfect past bij verschillende outfits en seizoenen. De productcode van deze laars is 34198-A, waardoor je gemakkelijk kunt bestellen en de juiste maat kunt kiezen.

De Ankle Boot New Kole behoort tot de serie New-Kole van Bronx, wat garant staat voor een eigentijds design en hoogwaardige materialen. De elastieken sluiting zorgt ervoor dat je de laars gemakkelijk aan en uit kunt trekken, zonder gedoe met veters of ritsen. Dit maakt deze enkellaars ideaal voor dagelijks gebruik en geeft je een moeiteloze stijl.

Of je nu een casual outfit wilt opvrolijken of een statement wilt maken met je look, de Ankle Boot New Kole is de perfecte keuze. Met zijn trendy design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm, zal deze enkellaars zeker een favoriet worden in je schoenencollectie. Bestel nu en geef jezelf een stijlvolle upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies