Gabor

Gabor Comfort Zwart

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Polyurethaan
Merk Gabor
Merk kleurnaam Zwart
Merk product code 92.753.57
Serie Gabor Comfort
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle enkellaarsjes? Dan zijn de Gabor Comfort enkellaarsjes perfect voor jou! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar zowel comfort als fashion. Met een tijdloos ontwerp en hoogwaardige materialen, zul je er zeker van zijn dat je er geweldig uitziet en je goed voelt in deze laarsjes.

De Gabor Comfort enkellaarsjes zijn gemaakt van echt leer, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met zacht fleece materiaal, waardoor je voeten warm en comfortabel blijven, zelfs op koude dagen. De zool is gemaakt van polyurethaan, wat zorgt voor een goede grip en schokabsorptie.

Deze enkellaarsjes zijn van het bekende merk Gabor, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de laarsjes is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze laarsjes is 92.753.57 en ze behoren tot de Gabor Comfort serie.

De enkellaarsjes hebben een handige ritssluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de laarsjes een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze enkellaarsjes zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Met de Gabor Comfort enkellaarsjes ben je verzekerd van comfort, stijl en kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies