Tommy Hilfiger

Tommy Jeans Fashion Lace Up Ivory

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Tommy Hilfiger
Merk kleurnaam Ivory
Merk product code EN0EN01916
Type hak Blokhak
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan zijn de Tommy Jeans Fashion Lace Up sneakers echt iets voor jou! Deze sneakers behoren tot de categorie Lage Sneakers en zijn speciaal ontworpen voor dames.

Deze stijlvolle sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de schoenen is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens lange dagen.

Met een rubberen zool bieden deze sneakers uitstekende grip en stabiliteit, waardoor je met vertrouwen kunt lopen, rennen of dansen. Het merk achter deze trendy schoenen is niemand minder dan Tommy Hilfiger, een bekend en geliefd merk in de modewereld.

De Tommy Jeans Fashion Lace Up sneakers hebben een prachtige kleur genaamd Ivory, die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De unieke productcode van deze schoenen is EN0EN01916, waardoor je altijd het juiste paar kunt vinden.

Met een blokhak en vetersluiting bieden deze sneakers niet alleen een modieuze uitstraling, maar ook een goede pasvorm en ondersteuning. De ronde neus zorgt voor extra comfort en ruimte voor je tenen.

Als je op zoek bent naar sneakers die zowel trendy als comfortabel zijn, dan zijn de Tommy Jeans Fashion Lace Up sneakers de perfecte keuze voor jou. Bestel ze vandaag nog en geef je outfits een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies