UGG

Keelan Chestnut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal binnenzool Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Chestnut
Merk product code 1096089T
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met de Keelan enkellaarsjes van UGG, speciaal ontworpen voor kinderen. Deze trendy laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd met warme wol, waardoor ze heerlijk comfortabel zijn, zelfs op koude dagen. De binnenzool is ook gemaakt van wol, wat zorgt voor extra isolatie en een zacht gevoel aan de voeten.

De Keelan enkellaarsjes hebben een rubberen zool, die zorgt voor goede grip en duurzaamheid. Hierdoor kunnen kinderen veilig en vol vertrouwen rondlopen. De ronde neus geeft de laarsjes een speelse uitstraling, perfect voor avontuurlijke kinderen die er graag trendy bij willen lopen.

Met de handige klittenbandsluiting kunnen kinderen de laarsjes gemakkelijk zelf aan- en uittrekken. Geen gedoe meer met veters strikken! De kleur van deze Keelan enkellaarsjes is Chestnut, een prachtige warme kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

De productcode van deze UGG enkellaarsjes is 1096089T. Dit is een betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. Met de Keelan enkellaarsjes kunnen kinderen vol vertrouwen de wereld ontdekken, terwijl ze er ook nog eens modieus uitzien. Bestel vandaag nog een paar en geef de voeten van jouw kinderen de luxe die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies