VIA VAI

Caipirinha Uni Taara Grace Encina

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Encina
Merk product code 59048-02
Type hak Blokhak
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvol paar enkellaarsjes dat perfect past bij elke gelegenheid? Dan is de Caipirinha Uni Taara Grace van Via Vai precies wat je nodig hebt! Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl.

De Caipirinha Uni Taara Grace is gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de laarsjes is bekleed met zacht textiel, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat je met vertrouwen kunt lopen, waar je ook naartoe gaat.

Met het merk Via Vai weet je dat je kiest voor kwaliteit en vakmanschap. De Caipirinha Uni Taara Grace is verkrijgbaar in de kleur Encina, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze laarsjes is 59048-02, zodat je ze eenvoudig kunt vinden en bestellen.

De Caipirinha Uni Taara Grace heeft een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het dragen. De ritssluiting aan de zijkant maakt het gemakkelijk om de laarsjes aan en uit te trekken, terwijl de ronde neus een klassieke en elegante uitstraling geeft.

Of je nu een avondje uit gaat, naar kantoor gaat of gewoon een dagje wilt ontspannen, de Caipirinha Uni Taara Grace is de perfecte keuze. Met deze enkellaarsjes voeg je direct een vleugje stijl toe aan elke outfit. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de elegantie van de Caipirinha Uni Taara Grace!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies