Gabor

Gabor Comfort neve

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam neve
Merk product code 22.434.60
Serie Gabor Comfort
Type hak Platte hak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Gabor Comfort loafers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfortabele en stijlvolle schoenen. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt voor een luxe uitstraling en een zacht gevoel aan de voeten.

De thermoplastisch rubberen zool van deze loafers biedt uitstekende grip en flexibiliteit, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een wandeling maakt in het weekend, deze schoenen zorgen voor het ultieme comfort.

De Gabor Comfort loafers behoren tot de Gabor Comfort serie, wat betekent dat ze speciaal zijn ontworpen met aandacht voor comfort. De platte hak en de ronde neus dragen bij aan het casual en toch elegante uiterlijk van deze schoenen.

Met de geen sluiting zijn deze loafers gemakkelijk aan en uit te trekken. Ze zijn ideaal voor drukke ochtenden wanneer je snel de deur uit moet. Daarnaast is het merk Gabor bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze loafers zijn daar geen uitzondering op.

De Gabor Comfort loafers in de kleur neve zijn een veelzijdige keuze die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of je nu kiest voor een casual jeans of een chique jurk, deze loafers voegen een vleugje stijl toe aan elke look.

Met de productcode 22.434.60 weet je zeker dat je de juiste schoenen hebt gevonden. Bestel vandaag nog je eigen paar Gabor Comfort loafers en ervaar het comfort en de stijl die ze te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies