Unisa

Famo Skin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Skin
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Famo Loafers zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Deze loafers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het materiaal zorgt voor een luxe uitstraling en een duurzame kwaliteit.

Met een rubberen zool bieden deze loafers een goede grip en stabiliteit. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op kantoor doorbrengt, deze schoenen zorgen voor een comfortabele ervaring.

De Famo Loafers zijn ontworpen door het gerenommeerde merk Unisa. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail. Met de kleurnaam "Skin" passen deze loafers perfect bij elke outfit en geven ze een subtiele en elegante uitstraling.

Deze loafers hebben een sleehak, wat zorgt voor een vrouwelijke touch en extra comfort. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat je tenen voldoende ruimte hebben.

Met geen sluiting zijn deze loafers gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe met veters of gespen, maar gewoon slippen en klaar! Dit maakt ze ideaal voor drukke ochtenden of wanneer je snel de deur uit moet.

De Famo Loafers zijn de perfecte aanvulling op je schoenencollectie. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een chique look, deze loafers bieden comfort en stijl in één. Bestel ze vandaag nog en ervaar het zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies