Michael Kors

Juliette Moc Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Michael Kors
Merk kleurnaam Brown
Merk product code 40S2JTFR1B
Serie Juliette
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle mocassins? Dan is de Juliette Moc van Michael Kors de perfecte keuze voor jou. Deze mocassins behoren tot de categorie Mocassins en zijn speciaal ontworpen voor dames.

De Juliette Moc is gemaakt van hoogwaardig textiel, waardoor ze zacht en soepel aanvoelen. De binnenkant van de schoenen is gevoerd met polyurethaan, wat zorgt voor extra comfort en ondersteuning tijdens het dragen.

De rubberen zool van deze mocassins biedt een goede grip en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt lopen op verschillende ondergronden. Of je nu een lange wandeling maakt of een dagje gaat shoppen, met de Juliette Moc loop je altijd comfortabel.

Deze mocassins zijn afkomstig van het bekende merk Michael Kors, dat bekend staat om zijn hoogwaardige en trendy schoenen. De bruine kleur van de Juliette Moc geeft een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de productcode 40S2JTFR1B en de serie naam Juliette, kun je er zeker van zijn dat je een authentiek paar mocassins van Michael Kors ontvangt. De Juliette Moc heeft een ronde neus en geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Maak je outfit compleet met de Juliette Moc van Michael Kors en geniet van comfort en stijl in één. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in deze trendy mocassins!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies