Toni Pons

Mona-FR Gerecycled Vilt Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Multi
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Mona-FR Gerecycled Vilt pantoffels van Toni Pons perfect voor jou! Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig wolvilt. Het materiaal voelt heerlijk zacht aan en houdt je voeten lekker warm, zelfs op de koudste dagen.

De binnenkant van de pantoffels is gemaakt van textiel, wat zorgt voor extra comfort en een ademend gevoel. Je zult merken dat je voeten fris en droog blijven, zelfs na langdurig dragen. De rubberen zool biedt uitstekende grip en zorgt ervoor dat je veilig kunt rondlopen, zowel binnen als buiten.

Toni Pons is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en duurzame producten. De Mona-FR Gerecycled Vilt pantoffels zijn geen uitzondering. Ze zijn gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, wat resulteert in een pantoffel van uitstekende kwaliteit.

De pantoffels hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit. Of je nu thuis bent of op bezoek bij vrienden, met deze pantoffels loop je er altijd stijlvol bij.

De Mona-FR Gerecycled Vilt pantoffels van Toni Pons zijn een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en de tijdloze uitstraling die deze pantoffels bieden.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies