Toni Pons

Tobi-FP Gris

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Heren
Materiaal Textiel
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Gris
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele pantoffels voor heren? Dan is de Tobi-FP van Toni Pons de perfecte keuze voor jou. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierdoor voelen ze zacht en comfortabel aan, waardoor je ze het liefst de hele dag wilt dragen.

De Tobi-FP pantoffels hebben een rubberen zool, die zorgt voor een goede grip op verschillende ondergronden. Of je nu op tapijt loopt of op een harde vloer, met deze pantoffels kun je veilig en stabiel rondlopen. Daarnaast hebben ze een ronde neus, wat zorgt voor extra ruimte en comfort voor je tenen.

Deze pantoffels zijn van het merk Toni Pons, een bekend merk in de modewereld. Ze staan bekend om hun kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De Tobi-FP pantoffels zijn uitgevoerd in de kleur Gris, wat een moderne en tijdloze uitstraling geeft.

Wat deze pantoffels extra bijzonder maakt, is dat ze geen sluiting hebben. Je kunt ze dus gemakkelijk aan- en uittrekken, zonder gedoe met veters of klittenband. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

Als je op zoek bent naar comfortabele herenpantoffels van hoogwaardige kwaliteit, dan zijn de Tobi-FP pantoffels van Toni Pons de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en geniet van het ultieme comfort en stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies