UGG

Fuzz Sugar Slide Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wol
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Suikerriet
Merk UGG
Merk kleurnaam Black
Merk product code 1121634
Type hak Plateau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Fuzz Sugar Slide is een fantastische toevoeging aan onze collectie pantoffels voor dames. Deze pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig wol, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Het materiaal zorgt voor een heerlijk zacht en warm gevoel aan je voeten, perfect voor de koude wintermaanden.

Wat deze pantoffels echt uniek maakt, is de zool gemaakt van suikerriet. Dit duurzame materiaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook een goede grip op verschillende ondergronden. Je kunt dus comfortabel rondlopen in huis zonder bang te zijn om uit te glijden.

De Fuzz Sugar Slide is ontworpen door het bekende merk UGG, dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De kleur van deze pantoffels is zwart, wat een tijdloze en veelzijdige keuze is. Met de merkproductcode 1121634 weet je zeker dat je een authentiek paar UGG-pantoffels in handen hebt.

Deze pantoffels hebben een plateauhak, wat zorgt voor een trendy en eigentijdse uitstraling. Daarnaast hebben ze geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus geeft de pantoffels een klassieke en comfortabele pasvorm.

Met de Fuzz Sugar Slide pantoffels geniet je niet alleen van ultiem comfort, maar loop je er ook nog eens stijlvol bij. Bestel vandaag nog een paar en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies