UGG

W Scuffette II Spotty Natural

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Wol
Materiaal zool Rubber
Merk UGG
Merk kleurnaam Natural
Merk product code 1130886
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De W Scuffette II Spotty is een trendy pantoffel voor dames. Deze pantoffel is gemaakt van suède en heeft een zachte wollen voering aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je veilig kunt rondlopen in huis. Het merk UGG staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze pantoffel is daar geen uitzondering op. De natuurlijke kleur van de pantoffel geeft een tijdloze uitstraling. Met zijn ronde neus en geen sluiting is deze pantoffel comfortabel en gemakkelijk aan te trekken.

Met de W Scuffette II Spotty pantoffel kun je genieten van ultiem comfort en stijl in huis. Of je nu 's ochtends opstaat of 's avonds ontspant, deze pantoffel is de perfecte metgezel. Het suède materiaal voelt heerlijk zacht aan en de wollen voering houdt je voeten lekker warm. De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijdt, zelfs niet op gladde vloeren. Het merk UGG staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, dus je kunt erop vertrouwen dat deze pantoffel lang meegaat. De natuurlijke kleur past bij elke outfit en geeft een luxe uitstraling. Met zijn ronde neus en geen sluiting is deze pantoffel gemakkelijk aan te trekken en biedt hij de perfecte pasvorm.

Met de W Scuffette II Spotty pantoffel van UGG ben je verzekerd van comfort en stijl. Deze pantoffel is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig suède. De zachte wollen voering aan de binnenkant houdt je voeten warm en knus. De rubberen zool biedt uitstekende grip, zodat je veilig kunt rondlopen in huis. Het merk UGG staat bekend om zijn vakmanschap en deze pantoffel is daar een perfect voorbeeld van. De natuurlijke kleur past bij elke outfit en geeft een tijdloze uitstraling. Met zijn ronde neus en geen sluiting is deze pantoffel gemakkelijk aan te trekken en biedt hij de perfecte pasvorm.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies