Warmbat

Darling Women Fur Blush

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Imitatiebont
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Blush
Merk product code DRL327064
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan is de Darling Women Fur van Warmbat de perfecte keuze voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een heerlijk zachte ervaring voor je voeten.

De Darling Women Fur is gemaakt van hoogwaardig imitatiebont, waardoor ze niet alleen diervriendelijk zijn, maar ook een luxueuze uitstraling hebben. De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met merinowol, wat zorgt voor extra warmte en comfort. Je voeten zullen zich direct thuis voelen in deze zachte en knusse pantoffels.

Naast het comfortabele materiaal, heeft de Darling Women Fur ook een duurzame rubberen zool. Deze zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je veilig kunt rondlopen, zowel binnen als buiten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over uitglijden.

Deze pantoffels zijn van het merk Warmbat, een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De kleur van de Darling Women Fur is blush, wat zorgt voor een vrouwelijke en elegante uitstraling. De productcode van deze pantoffels is DRL327064.

De Darling Women Fur heeft geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze look. Deze pantoffels zijn niet alleen comfortabel, maar ook modieus en veelzijdig.

Met de Darling Women Fur pantoffels van Warmbat geniet je van ultiem comfort en stijl. Bestel ze vandaag nog en geef je voeten de verwennerij die ze verdienen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies