Warmbat

Flurry Suede Olive

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Merinowol
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Warmbat
Merk kleurnaam Olive
Merk product code FLS321035
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan zijn de Flurry Suede pantoffels van Warmbat perfect voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden een ongeëvenaard comfort.

De Flurry Suede pantoffels zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de pantoffels is gevoerd met zacht merinowol, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De zool van deze pantoffels is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu op harde vloeren loopt of even snel naar buiten wilt, met deze pantoffels ben je altijd verzekerd van comfort en stabiliteit.

De Flurry Suede pantoffels zijn van het merk Warmbat, een bekend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en comfortabele schoenen. De kleur van deze pantoffels is Olive, een trendy kleur die perfect past bij elke outfit.

Met de handige ronde neus en het ontbreken van een sluiting zijn deze pantoffels gemakkelijk aan en uit te trekken. Je kunt ze dus snel aantrekken wanneer je thuis komt na een lange dag, en genieten van het ultieme comfort dat ze bieden.

De productcode van de Flurry Suede pantoffels is FLS321035. Met deze code kun je gemakkelijk de pantoffels terugvinden in onze webshop of bij onze fysieke winkels.

Wacht niet langer en trakteer jezelf op de Flurry Suede pantoffels van Warmbat. Ervaar het comfort en de stijl die deze pantoffels te bieden hebben en geniet van elke stap die je zet.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies