Gabor

Gabor Comfort schwarz

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Thermoplastisch Rubber
Merk Gabor
Merk kleurnaam schwarz
Merk product code 22.641.05
Serie Gabor Comfort
Type hak Sleehak
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Gabor Comfort pumps zijn perfect voor dames die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele schoenen. Deze pumps zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De binnenkant van de schoenen is gemaakt van leer, waardoor ze heerlijk zacht aanvoelen aan je voeten.

De zool van de Gabor Comfort pumps is gemaakt van thermoplastisch rubber, wat zorgt voor een goede grip en flexibiliteit. Hierdoor kun je de hele dag comfortabel rondlopen, zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Het merk Gabor staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze pumps.

De pumps hebben een sleehak, wat zorgt voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Daarnaast hebben ze geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De ronde neus geeft de schoenen een klassieke en tijdloze look, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

De Gabor Comfort pumps maken deel uit van de Gabor Comfort serie, wat betekent dat ze speciaal ontworpen zijn voor optimaal comfort. Met deze pumps kun je er niet alleen modieus uitzien, maar ook genieten van een hele dag comfort. De kleur van deze pumps is schwarz, wat zorgt voor een chique en veelzijdige uitstraling.

Met de Gabor Comfort pumps ben je klaar om de wereld te veroveren. Of je nu naar een feestje gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon een dagje wilt shoppen, deze pumps zullen je altijd laten stralen. Bestel ze vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van Gabor!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies