Nine West

Truna Gold colored

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyurethaan
Materiaal binnenkant Polyurethaan
Materiaal zool Rubber
Merk Nine West
Merk kleurnaam Gold colored
Merk product code 101337730
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je zomerse garderobe? Dan is de Truna sandaal van Nine West perfect voor jou! Deze sandaal is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardig polyurethaan materiaal, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. De rubberen zool zorgt voor een comfortabele en stabiele pasvorm, zodat je de hele dag kunt genieten van optimaal draagcomfort.

Met zijn gouden kleur is de Truna sandaal een echte eyecatcher. Het merk Nine West staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en dat is zeker terug te zien in deze sandaal. De gouden kleur geeft een luxe uitstraling aan elke outfit, of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dagje wilt genieten van de zon.

De Truna sandaal heeft een blokhak, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het lopen. De gespsluiting zorgt ervoor dat je de sandaal gemakkelijk kunt verstellen naar jouw perfecte pasvorm. Daarnaast heeft de sandaal een open neus, waardoor je tenen mooi worden geaccentueerd en je een elegante uitstraling krijgt.

Met de Truna sandaal van Nine West ben je klaar voor elke zomerse gelegenheid. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een terrasje pakt of een avondje uitgaat, deze sandaal maakt je outfit helemaal af. Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Truna sandaal!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies