Unisa

Kirk Platino

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Unisa
Merk kleurnaam Platino
Merk product code Kirk_23_Lmt
Type hak Blokhak
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle sandaal die perfect is voor dames? Dan is de Kirk sandaal van Unisa precies wat je nodig hebt. Deze sandaal is gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel om te dragen. De rubberen zool zorgt voor een goede grip, zodat je met vertrouwen kunt lopen. De Kirk sandaal heeft een trendy blokhak en een handige gespsluiting, waardoor hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. De open neus geeft een moderne uitstraling aan deze sandaal, waardoor hij perfect is voor elke gelegenheid.

Met de Kirk sandaal van Unisa ben je verzekerd van een modieuze look. Het merk Unisa staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en de Kirk sandaal is daar geen uitzondering op. De sandaal is verkrijgbaar in de kleur Platino, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze sandaal is Kirk_23_Lmt, waardoor je precies weet welk model je hebt.

Of je nu een dagje gaat winkelen, een avondje uit gaat of gewoon een casual outfit wilt opfleuren, de Kirk sandaal is de perfecte keuze. Met zijn comfortabele pasvorm, trendy design en hoogwaardige materialen zal deze sandaal zeker een favoriet worden in je schoenencollectie. Bestel vandaag nog je eigen Kirk sandaal en geniet van stijlvolle en comfortabele voeten!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies