Aigle

Parcours 2 Kaki

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Aigle
Merk kleurnaam Kaki
Merk product code AIG84207
Serie Parcours
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Parcours 2 regenlaarzen van Aigle zijn perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar comfort en stijl tijdens regenachtige dagen. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam rubber, wat zorgt voor een uitstekende waterdichtheid en bescherming tegen natte omstandigheden. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met polyester, waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelen. De rubberen zool biedt goede grip en stabiliteit, zelfs op gladde ondergronden.

De Parcours 2 regenlaarzen zijn onderdeel van de Parcours serie van Aigle, wat staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het merk Aigle staat bekend om zijn hoogwaardige producten en deze regenlaarzen zijn daar geen uitzondering op. De kleur van deze laarzen is kaki, wat een trendy en veelzijdige keuze is. De ronde neus geeft de laarzen een klassieke uitstraling.

Deze regenlaarzen hebben geen sluiting, waardoor ze gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik en outdoor activiteiten. Of je nu een wandeling maakt in het bos of gewoon door de stad loopt, met de Parcours 2 regenlaarzen ben je altijd goed voorbereid op slecht weer.

Met de AIG84207 product code weet je zeker dat je de originele Parcours 2 regenlaarzen van Aigle ontvangt. Bestel vandaag nog en geniet van comfortabele en modieuze regenlaarzen die je droog houden, ongeacht het weer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies