Filters

35 van 53 producten

vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 31,49 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 31,95 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95
vanaf Vanaf 30,36 Normale prijs 37,95

35 van 53 producten

Pagina

Bergstein houdt de voeten van de kleintjes droog én warm! Zo hebben zij vrolijke laarsjes en pantoffels voor kids. Het merk kenmerkt zich door de vrolijke kleuren en het comfort. Deze laarsjes zien er niet alleen mega leuk uit maar zijn ook hartstikke duurzaam! Verwen je kindje met een leuk paar laarsjes of pantoffels van Bergstein.

Bergstein regenlaarzen zijn een must voor ieder kind in ons kikkerlandje! Deze waanzinnig populaire regenlaarzen zijn voor jongens én meisjes. De hippe regenlaarsjes hebben een goede kwaliteit en zijn ook nog eens comfortabel door het gebruik van soepel natuurrubber. De kinderlaarzen vallen niet alleen op door de mooie kleuren, maar ook door de speelse details, zoals de brede witte rand aan de bovenkant en de witte zool. De binnenkant van de laarsjes is gevoerd, zo hebben de kids altijd droge, warme voeten. De laarzen van Bergstein zien er niet alleen leuk en comfortabel uit , ze zijn ook nog eens duurzaam.  


Vrolijke collectie

De vrolijke collectie van Bergstein laarzen is verkrijgbaar in vele kleuren. Van kanariegeel tot suikerspinroze. Kies bijvoorbeeld de stoere groene regenlaarsjes, de leuke rode regenlaarsjes of een van de andere kleuren!

Met de regen in ons kikkerlandje zijn de Bergstein laarzen de ideale uitkomst voor kids. Zo zorg jij er namelijk voor dat de kinderen heerlijk buiten in de regen kunnen spelen, zonder dat zij koude of natte voeten krijgen. Want wij begrijpen ook wel dat de kids een grote regenplas zeker niet overslaan, hoe graag ouders dit ook willen. Kids maken graag een grote sprong, maar met de Bergstein laarsjes weet jij dat de kleintjes droog weer thuis komen.


Bergstein sloffen

Tegenwoordig zijn er niet alleen Bergstein laarzen verkrijgbaar bij The Little Green Bag. Je vindt bij ons nu ook de duurzame sloffen voor kids. De sloffen zijn van zuiver scheerwol gemaakt en heerlijk voor de kleine voetjes. De sloffen zijn er ook voor de allerkleinsten. Door de wollen voering hoeven de voetjes van je kleine geen kou meer te lijden. De bovenzijde van de pantoffels zijn omgeslagen en hebben mooie gebreide streepjes. Ook zijn de sloffen in allerlei leuke kleurtjes te krijgen. Denk hierbij aan zowel felle als pastelkleuren. Zo is er voor ieder kindje wel een bijpassende kleur die je super kunt matchen met een stoere outfit van je mini.

Hoe leuk zijn deze vrolijke laarsjes en pantoffels ook om weg te geven. Denk bijvoorbeeld aan een kraam -, sinterklaas of verjaardagscadeau. Voor iedere gelegenheid is er altijd wel een leuke kleur beschikbaar. De laarsjes van Bergstein zijn niet alleen voor de regen. Door de hippe uitstraling kunnen deze prima dagelijks gedragen worden en zijn deze goed te combineren met verschillende outfits. 


Bestel nu online

Heb je hippe Bergstein regenlaarsjes gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw order aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk je bestelling ontvangt. Want bestel je jouw bestelling voor 23:00 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag nog jouw aankoop.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies