Filters

32 producten

32 producten

De rubberen regenlaarzen van Hunter werden voor het eerst gemaakt in 1856, in Schotland. Het begon als een klein bedrijf met slechts vier werknemers. Dankzij het grote succes van de rubberlaarzen groeide het bedrijf binnen 20 jaar al uit tot een groot bedrijf met maar liefst 600 medewerkers. Het merk heeft het succes voor een groot deel te danken aan het uitbreken van de oorlog. Op dat moment was er erg veel vraag naar rubberlaarzen, vooral vanuit het leger.
 

Puur vakmanschap

De laarzen zijn van origine gemaakt voor zwaar terrein en het onvoorspelbare Schotse klimaat. Voor het ontwerp is er een combinatie gemaakt van traditioneel vakmanschap met geavanceerde technieken. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat Hunter bekend staat om zijn performance, duurzaamheid en comfort. De laarzen kenmerken zich door het strakke uiterlijk, de gesp aan de bovenzijde en het merklogo aan de voorkant.


Modieuze regendansjes maken

Tegenwoordig is Hunter niet meer weg te denken uit het straatbeeld en wordt menig celebritie gespot met de laarzen. Vooral gedurende het festivalseizoen zijn de rubberlaarzen een echte musthave. Dankzij Hunter kun je er zelfs op regenachtige dagen fabuleus uitzien!

Niet alleen voor de festivals zijn de regenlaarzen ideale items. Ook voor een wandeling of het doen van een simpele boodschap in de stromende regen zijn de regenlaarzen de perfecte uitkomst om jouw voeten droog te houden.  Zo heb je de Boots Original Short in toffe kleuren waarmee jij de regen trotseert. Klassieke regenlaarzen van Hunter die ook nog een stijlvol zijn voor iedere vrouw. Doordat ook deze trendy regenlaarzen gemaakt zijn van stevig natuurrubber, gaan de laarzen jarenlang mee en blijven ook gedurende de jaren erg mooi. De laarzen zijn te herkennen aan het Hunter logo aan de voorzijde van de laars en 100% waterdicht. Zo ga je nog eens met vertrouwen de stromende regen in! Wat erg fijn is aan de regenlaarzen van Hunter, is dat de laarzen met het spanbandje aan de zijkant naar wens versteld kunnen worden. De regenlaarzen hebben een perfecte pasvorm, bieden comfort en zijn daarnaast nog eens modieus! 

Ook de Boots Original Play Tall Wellington zijn prachtige regenlaarzen van het merk Hunter. Evenals de andere regenlaarzen is ook deze variant gemaakt van de hoogste kwaliteit natuurrubber en 100% waterproof. De laars heeft een medium hoogte waardoor de laars jouw 'street style' complimenteert. Daarnaast is deze laars ook ideaal om aan te trekken naar een leuk festival of een intensieve wandeling door het bos of zelfs de bergen. Een stoere regenlaars van het merk Hunter!


Bestel Hunter online

De rubberlaarzen van Hunter zijn er in verschillende modellen en kleuren. Heb je een paar gespot in onze collectie die helemaal bij jou past? Bestel ze dan snel en gemakkelijk online! Zodra wij jouw order binnen krijgen gaan wij er direct mee aan de slag, zodat jij zo snel mogelijk je favoriete paar in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies