Hunter

Original Kids First Classic Sky Rainbow Nebula Boot Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Rubber
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Hunter
Merk kleurnaam Multi
Merk product code KFT5085NEB
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

De Original Kids First Classic Sky Rainbow Nebula Boot is een must-have voor kinderen die van kleur en avontuur houden. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, waardoor ze waterdicht en duurzaam zijn. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht polyester, wat zorgt voor extra comfort tijdens het dragen. De rubberen zool biedt goede grip, zelfs op natte oppervlakken. Deze laarzen zijn ontworpen door het bekende merk Hunter en hebben een opvallende multi-kleurige kleurnaam. Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting zijn deze laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken.

Of het nu regent of de zon schijnt, met de Original Kids First Classic Sky Rainbow Nebula Boot kunnen kinderen altijd in stijl naar buiten. Het merk Hunter staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze laarzen zijn daar geen uitzondering op. De veelzijdige multi-kleurige kleurnaam voegt een speels tintje toe aan elke outfit. De ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl het ontbreken van een sluiting het gemakkelijk maakt om deze laarzen aan en uit te trekken.

Met de Original Kids First Classic Sky Rainbow Nebula Boot kunnen kinderen vol vertrouwen de regen trotseren. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber, wat betekent dat ze volledig waterdicht zijn. De zachte polyester voering zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens lange wandelingen. De rubberen zool biedt uitstekende grip, waardoor kinderen veilig kunnen spelen, zelfs op natte oppervlakken. Het opvallende multi-kleurige ontwerp maakt deze laarzen een echte blikvanger. Met de ronde neus en het ontbreken van een sluiting zijn deze laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken.

De Original Kids First Classic Sky Rainbow Nebula Boot is de perfecte keuze voor kinderen die van kleurrijke avonturen houden. Deze regenlaarzen zijn gemaakt van duurzaam rubber en zijn volledig waterdicht. De zachte polyester voering zorgt voor extra comfort, zelfs tijdens lange wandelingen. Met de rubberen zool hebben kinderen uitstekende grip, zelfs op gladde ondergronden. Het bekende merk Hunter staat garant voor kwaliteit en stijl, en deze laarzen zijn daar geen uitzondering op. Met de opvallende multi-kleurige kleurnaam en de ronde neus zijn deze laarzen niet alleen praktisch, maar ook modieus.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies