BIRKENSTOCK

Tulum SFB VL Narrow Chocolate

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool EVA
Merk Birkenstock
Merk kleurnaam Chocolate
Merk product code 1022294
Serie Tulum
Type sluiting Gesp
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die perfect passen bij jouw zomerse outfits? Dan zijn de Tulum SFB VL Narrow sandalen van Birkenstock een absolute must-have voor dames. Deze sandalen zijn gemaakt van hoogwaardig suède materiaal, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een zacht gevoel aan je voeten.

De sandalen hebben een open neus, waardoor je tenen lekker kunnen ademen en je voeten koel blijven, zelfs op warme dagen. De smalle pasvorm zorgt ervoor dat de sandalen perfect aansluiten op je voeten, waardoor je de hele dag comfortabel kunt rondlopen.

Het merk Birkenstock staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en dat is zeker terug te zien in deze sandalen. De binnenkant is gemaakt van leer, wat zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht materiaal dat zorgt voor optimale demping en ondersteuning.

De Tulum SFB VL Narrow sandalen hebben een handige gespsluiting, waarmee je de pasvorm kunt aanpassen aan jouw wensen. Of je nu een wandeling maakt langs het strand of een dagje gaat shoppen, deze sandalen bieden de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Met de kleur Chocolate voeg je een vleugje elegantie toe aan je zomerse look. De sandalen zijn onderdeel van de Tulum serie, wat staat voor trendy en eigentijds design. Met de merkproductcode 1022294 weet je zeker dat je een authentiek paar Birkenstock sandalen in handen hebt.

Laat je voeten stralen en geniet van ultiem comfort met de Tulum SFB VL Narrow sandalen van Birkenstock. Bestel ze vandaag nog en maak je klaar voor een zomer vol stijl en plezier!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies