Crocs

Crocband Sandal Kids Moon Jelly

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Materiaal Croslite
Materiaal binnenkant Croslite
Materiaal zool Croslite
Merk Crocs
Merk kleurnaam Moon Jelly
Merk product code 12856
Serie Crocband
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

De Crocband Sandal Kids is de perfecte sandaal voor kinderen die comfort en stijl willen combineren. Deze sandaal behoort tot de categorie Sandalen en is ontworpen door het bekende merk Crocs. Met zijn unieke kenmerken en hoogwaardige materialen is deze sandaal een must-have voor elke jonge fashionista.

De Crocband Sandal Kids is gemaakt van duurzaam Croslite materiaal, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit zorgt voor een comfortabele pasvorm en maakt de sandaal gemakkelijk schoon te maken. De zool is ook gemaakt van Croslite, waardoor deze sandaal lichtgewicht en flexibel is. Kinderen kunnen de hele dag spelen en rennen zonder vermoeide voeten te krijgen.

Deze sandaal is onderdeel van de populaire Crocband serie, die bekend staat om zijn sportieve en trendy uitstraling. Met zijn open neus en klittenbandsluiting is deze sandaal niet alleen praktisch, maar ook modieus. Kinderen kunnen de sandaal gemakkelijk aan- en uittrekken en de pasvorm aanpassen aan hun eigen comfort.

De Crocband Sandal Kids is verkrijgbaar in de kleur Moon Jelly, een speelse en opvallende kleur die perfect past bij de persoonlijkheid van elk kind. Met de unieke productcode 12856 weet je zeker dat je een authentiek product van Crocs in handen hebt.

Laat je kinderen genieten van comfort en stijl met de Crocband Sandal Kids. Bestel vandaag nog en geef hun zomerse outfits een trendy upgrade!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies