Filters

35 van 63 producten

35 van 63 producten

Pagina

Standing out in the crowd”. De designs van LAZAMANI zijn creatief en eigenzinnig. Zowel in de zomer als in de winter verschijnt er een nieuwe collectie met originele en eigentijdse items. LAZAMANI daagt jou uit om op te vallen en vooral jezelf te blijven!

LAZAMANI is een sterk merk met een grote fanbase. Consumenten zijn enthousiast over de verrassende LAZAMANI damesschoenencollectie en de betaalbare prijzen. Elk seizoen zorgt Miranda Schreiner samen met haar team van Amani voor een nieuwe LAZAMANI-collectie voor jonge fashion-modellen. Vooral de sandalen en slippers uit de zomercollectie bezorgen LAZAMANI een prominente positie in de schoenenmode, maar ook de altijd actuele en scherp gewaardeerde wintercollectie draagt de bekende LAZAMANI signatuur.

LAZAMANI is bekend in meer dan 40 landen op bijna alle continenten. Dankzij een scherp instinct voor trends, permanente voorraad, scherpe prijzen en een slagvaardige organisatie, ontwikkelt LAZAMANI zich succesvol sinds 1988. Door direct contact met de kopers kan het LAZAMANI-team in contact blijven met de specifieke noden van de moderetail.


Laarsjes van LAZAMANI

Met een van de laarsjes van LAZAMANI aan je voeten, ga je stijlvol de deur uit. Zo heb je de Western Booties die elke look trendy maken. De laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer en bevatten slangen print details aan de zijkant. De stijlvolle laarsjes hebben een smallere neus en een wat hogere hak. Leuk om te combineren met een jurkje, maar ook met een spijkerbroek en lekkere trui.

Hou je wel van een beetje stoere boots? Dan zijn ook de Booties Studs van LAZAMANI perfect voor jou! Ook deze laarsjes zijn gemaakt van hoogwaardig leer en afgewerkt met gouden studs. De studs maken de hakken echt eye catchers! De laarsjes hebben een elegante uitstraling en zijn geschikt voor een avondje uit maar ook voor een casual look.

De trend van dit moment zijn natuurlijk de hoge cowboylaarzen. Ook dit item vind je in het assortiment van LAZAMANI. De Boots Cowboy Mid-High zijn de perfecte boots; gemaakt van nubuck en een voering van leer. Met deze laarzen sla jij dus zeker de plank niet mis!


Zomerse slippers en sandalen

Met een paar zomersandalen van LAZAMANI ben je niet meer te missen. De sandalen zijn leuk te matchen met een jurkje, maar ook voor naar kantoor zijn de sandalen het ultieme schoeisel!

Nieuwe, frisse kleuren, prints, kralen, borduursels en combinaties van materialen; deze facetten zijn kenmerken voor de sandalen en slippers uit de zomercollecties van LAZAMANI. De designs van de sandalen en slippers zijn ontstaan vanuit de voorspelde trends die door LAZAMNI op de voet worden gevolgd. De zomercollecties van LAZAMANI zijn dus altijd vernieuwend, met een eigenzinnige twist.

Het voetbed van zacht en soepel leer van alle slippers en sandelen uit de LAZAMANI zomercollecties zorgt voor ultiem draagcomfort en een gevoel van luxe. Iedere sandaal of slipper wordt vervaardigd uit de mooiste materialen die zorgvuldig en met voorbedachte rade geselecteerd zijn. Ontneem jezelf deze mooie sieraden voor je voeten niet en gun jezelf een paar mooie LAZAMANI sandalen of slippers!

Winterse laarzen

De wintercollecties van LAZAMANI bestaan uit leren laarzen die met hun designs voorlopers zijn op de nieuwste trends. De laarzen zijn altijd met prachtige ritsen, gespen of andere bijzondere details afgewerkt voor een eigenzinnige en creatieve look. Ben jij het type voor stoere chunky laarzen of passen subtiele en elegante laarsjes meer bij jouw stijl? Je vindt het allemaal in de wintercollecties van LAZAMANI!

Bestel LAZAMANI online

Heb je een leuk paar Lazamani laarsjes of sandalen gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig online in de webshop van The Little Green Bag. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw paar zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies